Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ένα απέραντο μπαρ

Έκανα μια βόλτα χθες βράδυ, αφού άκουγα από το παράθυρο μου αρκετή φασαρία από την κάτω πιάτσα. Ολόκληρη η περιοχή στο συντριβάνι και στα στενάκια εκεί στη Μιλτιάδου έχει ξεφύγει τελείως. Οι αθεόφοβοι έχουν βγάλει πλέον και τα ηχεία τους, αλλά και τους dj έξω, και καλά event, μας το παρουσιάζουν, το γεγονός όμως πως τρίζει από την ένταση όλη η περιοχή δεν ενοχλεί κανέναν. 

Δεν με ενοχλούν οι μαγαζάτορες, αυτοί βρίσκουν και κάνουν. Με ενοχλεί όμως αφάνταστα το γεγονός πως όλοι οι θαμώνες που συχνάζουν εκεί, το θεωρούν φυσικό να ακούγεται η μουσική στα πέρατα του κόσμου, γιατί έτσι περνάνε καλά αυτοί και στα @@ οι υπόλοιποι. 

Με ενοχλεί που ο Δήμος δεν τους έχει συνετίσει, που η αστυνομία αφήνει όλη αυτή την κατάσταση να διαιωνίζεται. Είναι συγκεκριμένα τα μαγαζιά που ενοχλούν και τα γνωρίζουν. Μήπως υπάρχουν σκοπιμότητες; Με ενοχλεί αφάνταστα που ο υπάρχων σύλλογος κατοίκων είναι ανεπαρκής και το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζεται κάθε χρόνο και καλά απογοητευμένος στην αρχή από τη κατάσταση αλλά μετά τίποτα. Δεν υπάρχουν κάτοικοι στις περιοχές εκεί γύρω από το συντριβάνι είναι μια από τις δικαιολογίες που ακούγονται. Ξέρω τουλάχιστον 10 οικογένειες που ενοχλούνται καθημερινά είτε από αυτούς που έχουν τα ηχεία τους έξω για κράχτες, είτε από αυτούς που δεν έχουν ηχεία έξω, αλλά απίστευτη ένταση μέσα στον χώρο τους και παράθυρα διάπλατα. Ρε παιδιά, θα σας άρεσε να ανοίξω ένα μπαρ απέναντι από το σπίτι σας και να σας ενοχλώ και εγώ κάθε βράδυ; 

Και πάλι ξαναλέω. Δεν θέλω να κλείσει κανένας. Αλλά αν η οικονομική υγεία μιας νυχτερινής επιχείρησης στηρίζεται στην ενόχληση όλων των κάτοικων, τότε αλλάζει το πράγμα. Χαμηλώστε την ένταση βρε παιδιά.... κλείστε τις πόρτες...

να αναφερθώ και στα τραπεζάκια; άσε θα το αφήσω για μια άλλη φορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας ελεύθερα, επώνυμα ή ανώνυμα. Προσβλητικά σχόλια για οποιονδήποτε που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία θα αφαιρούνται. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!