Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

μας δουλεύτε;

μπήκε ο Αύγουστος και ακόμα η παλιά πόλη είναι ξέφραγο αμπέλι. Μετρώ τα μηχανάκια που περνούν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι μου, πάνω από 100 και άντε οι 5 να είναι κάτοικοι. Η τροχαία κοιμάται του καλού καιρού και η αστυνομία σε πεζή περιπολία αδιαφόρησε πλήρως για τον παλαβό που πέρασε από μπροστά τους με 60 χιλ/ώρα στο στενάκι που χωρούν 2 πεζοί... ήμαρτον βρε παιδιά... πεζόδρομος δεν είναι υποτίθεται όλη η παλιά πόλη με εξαίρεση τους κατοίκους και την τροφοδοσία η κάνω λάθος πάλι;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω και τους κατοίκους γύρω από την πλατεία Χαρίτου πως και δεν έχουν ξεσηκωθεί με όλους αυτούς που έχουν απλώσει τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, καρέκλες και γλάστρες στην μέση του δρόμου δυσχεραίνοντας απίστευτα την πρόσβαση. Ο "αρμόδιος" έχει κάνει βόλτα το βράδυ; ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!! Η πλατεία και όλη η περιοχη στο και πίσω από το συντριβάνι είναι ένα τεράστιο μπάρ, που δεν με ενοχλεί σαν εικόνα, αλλά ακούγεται τουλάχιστον 100 μέτρα τριγύρω μιας και ΟΛΟΙ έχουν βγάλει ηχεία έξω ή τα έχουν καλύψει και καλά για να μην φαίνονται...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ και η κατάσταση χειροτερεύει πάντα προς τον Αύγουστο με την ηλίθια δικαιολογία πως είναι και καλά ένας μήνας, ας τους αφήσουμε τους ανθρώπους να δουλέψουν... ενω οι μόνοι που μας δουλεύουν τελικά είναι οι "αρμόδιοι".

2 σχόλια:

  1. ΚΑΠΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
    www.ksamiotakis.blogspot.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ εάν νομίζετε ότι μπορώ να βοηθήσω στην προσπάθεια σας, στείλτε μου τις ανακοινώσεις του Συλλόγου σας η ότι άλλο υλικό εσείς θέλετε για να το δημοσιεύσω στο ιστολογιο μου.

    Σας ευχαριστώ,

    ΡΟΔΟΣυλλέκτης
    http://rokar-rokar.blogspot.com
    E-Mail: r.telxinas@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας ελεύθερα, επώνυμα ή ανώνυμα. Προσβλητικά σχόλια για οποιονδήποτε που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία θα αφαιρούνται. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!