Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

εκπομπή και συμπεράσματα

Παρακολουθούσα τον αντιδήμαρχο κ. Γιαννακάκη σε μια συνέντευξη του σε τοπικό κανάλι.
Εξαιρετικός άνθρωπος και ήπιων τόνων.

Είναι και παρών σε κάθε γωνιά της Παλιάς Πόλης.


Που με κάνει να προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο γιατί δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την φύλαξη, το πάρκινκ, την ηχορύπανση κτλ κτλ. Κάπου άλλου υπάρχει κόλλημα μου φαίνεται.... Ίσως στην νοοτροπία κάποιων άλλων που προτείνουν λύσεις...

Είπε πχ, πως θα βάλει κολωνάκια γύρω από το στρογγυλό όπου έπλεναν τα πόδια τους οι μουσουλμάνοι στην Πλατεία Αρίωνος, ώστε να μην ανεβαίνουν αυτοκίνητα.

Αγαπητέ μου αντιδήμαρχε, το πρόβλημα δεν λύνεται με κολωνάκια, αλλά με απαγόρευση των αυτοκίνητων και τις βραδυνές ώρες. Ο σεβασμός δεν έχει χρόνο, δεν έχει ώρα, ούτε και εποχή.

Ούτε είχε και τραπεζάκια εκεί... Ελάτε ένα βράδυ να δείτε μόνο πόσα αυτοκίνητα μπαίνουν μέσα, ακόμα και το καλοκαίρι.

Σας προσκαλώ για νυχτερινή βόλτα, στις 3 το πρωί. Να ακούσετε και να δείτε αυτούς που παρανομούν και αυτούς που κάνουν σωστά την δουλεία τους.

Να πάρετε γενναίες αποφάσεις σε ζητήματα που καίνε. Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ Θα έχετε την πλήρη υποστήριξη μου και μερικών φίλων κατοίκων που συμμερίζονται τις ανησυχίες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας ελεύθερα, επώνυμα ή ανώνυμα. Προσβλητικά σχόλια για οποιονδήποτε που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία θα αφαιρούνται. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!