Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Σύλλογος

για άλλη μια φορά τονίζω πως ο σύλλογος δεν είναι λέσχη και είναι ανοικτός σε κάθε κάτοικο της Μεσαιωνικής Πόλης που θέλει να συμμετέχει και συμφωνεί με το καταστατικό. Δεν έχω όρεξη για εξουσιομανείες και έριδες τέτοιου τύπου. Ας μαζευτούμε πολλοί, ας συμφωνήσουμε τι θέλουμε σε ειδικά θέματα και όχι μόνο για το πάρκινγκ και για τον θόρυβο. Αφού γίνουν όλα αυτά και γίνουμε και εμείς περισσότεροι, μπορούμε να εκλέξουμε νέο ΔΣ που θα αντιπροσωπεύει το σύνολο των μελών, ιδρυτικών και μη. Είναι σφάλμα να θέλει κάποιος να μπει σε υπάρχων σύλλογο και με την πρώτη να ζητάει εκλογές. Δείχνει λάθος προθέσεις...

ψάχνουμε ακόμα έδρα, ένα μέρος όπου θα στεγάσουμε ένα γραφείο και ένα αρχείο...

αν σας ενδιαφέρει να γίνετε μέλη, επικοινωνήστε μαζί μου στο z.d.skandaliaris@gmail.com για να τα πούμε και από κοντά.

3 σχόλια:

  1. γιατί είναι σφάλμα ρε φίλε; Το έχεις δει μονοπώλιο το θέμα... Ποιός σε έβαλε και ποιός σε διόρισε; Πως λες πως είσαι πρόεδρος των κατοίκων όταν ο σύλλογός σας είναι μερικοί αρχαιολόγοι που μας έχουν ρημάξει αφού δεν μας αφήνουν να αλλάξουμε ούτε την πόρτα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς δεν πρόλαβα να σου απαντήσω νωρίτερα.

    α) Τον σύλλογο τον φτιάξαμε από την αρχή. Να σου δώσω καταστατικό να δείς και ποιοί είμαστε.
    β) Εκλογές έγιναν παρουσία δικαστικού όπου και αναδείχθηκε το ΔΣ
    γ) Αρχαιολόγους έχουμε, όπως και κάθε λογής άνθρωπο που μένει στην παλιά πόλη και ενδιαφέρεται για αυτήν. Θα κάνουμε διακρίσεις; Ή θα καθόμαστε και θα ψάχνουμε πόσο παλιοπολίτης είναι κάποιος από την καταγωγή του.
    δ) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ πρόεδρος των κατοίκων, αλλά του συλλόγου "ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ" αυτήν την περίοδο και λογοδοτώ στο ΔΣ και την Γενική Συνέλευση. Ουδέποτε είπα πως εκπροσωπώ το σύνολο των κατοίκων.

    Επίσης, αν θές να αλλάξεις την πόρτα σου με μεταλλική τότε πρώτος εσύ είσαι λάθος και μετά οι αρχαιολόγοι που δεν σε αφήνουν.

    επίσης φίλε/η, η ανωνυμία δεν σε τιμά καθόλου. Αν έχεις διαφωνίες, τις επόμενες μέρες που θα κάνουμε γενική συνέλευση και πρόσκληση όσων ενδιαφέρονται μπορείς να έρθεις να τις πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αρχαιολόγοι είναι που θέλουν την παλιά πόλη να γίνει ακοιτοικητοι για να να την κάνουν μουσειο. ζητάνε αν θες να βάλεις τηλέφωνο να δουνε το σπίτι σου, λες και είναι όλα τα μαγαζιά με τηλέφωνο νόμιμα και αν δεν τα ξηλώσεις αυτα που σου πούνε δεν σε αφήνουνε εσένα.
    γιατι εμεις που μένουμε μέσα τόσα χρόνια και θέλουμε να φτιάξουμε το σπίτι μας, με τα λεφτά που έχουμε, όχι όπως θέλουνε αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας ελεύθερα, επώνυμα ή ανώνυμα. Προσβλητικά σχόλια για οποιονδήποτε που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία θα αφαιρούνται. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!