Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

και ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει...

http://www.epowertrucks.co.uk/products/all-brands/personnel-carriers/


ένα μικρό σύστημα "μαζικής" μεταφοράς για την Παλιά Πόλη, από το περιμετρικό πάρκινγκ του Κόβα προς Λιμάνι, Κολώνα, Πλατεία Σύμης και Μουσείο, Ιπποτών, Καστέλο, Ορφέως, Σωκράτους, Λουτρα, Μεγάλο Συντριβάνι, Εβραϊκή,
 και ένα ακόμα από Πλατανάκια, Καστέλο, Ορφέως, Ιπποδάμου, Ομήρου, Κόκκινη Πόρτα, Κισθινίου, και περιμετρικά από τα τείχη πάλι προς Σαν Φραντζίσκο και Πλατανάκια.
κάθε 10 λεπτά και τέλος το πάρκινγκ για όλους μέσα, εκτός και αν έχουν μικρό ηλεκτρικό όχημα ή αυτοκίνητο με συγκεκριμένες διαστάσεις. Μηχανάκια και ποδήλατα για τους κατοίκους πρέπει να ενθαρρύνονται ΜΟΝΟ για κατοίκους. Οι υπόλοιποι μπορούν να εξυπηρετούνται από την συγκοινωνία.
Απαραίτητη προϋπόθεση να μαζευτούν τα τραπεζάκια και τα εμπορεύματα από τους δρόμους. Σε συνδυασμό με 2-3 ηλεκτρικά οχήματα από αυτά που υπάρχουν ήδη, για μεταφορά προς ξενοδοχεία ή κατοίκων με πολλά ψώνια έναντι ενός μικρού ίσως αντιτίμου.

την συγκοινωνία προς τα μπαρ από τα πάρκινγκ και το βράδυ, αν θέλουν και οι ιδιοκτήτες τους, μπορούν να την χρηματοδοτήσουν, από 5 ευρώ ο καθένας καθημερινά ή ανάλογα της άδειας τους, και να ησυχάσουμε όλοι...

όλα αυτά γιατί τώρα γιορτές πάλι 
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας ελεύθερα, επώνυμα ή ανώνυμα. Προσβλητικά σχόλια για οποιονδήποτε που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία θα αφαιρούνται. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!