Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

που είναι οι μπάρες, οέο;

15 μέρες πριν, ήλπιζα πως κάτι θα γίνει πριν μπούμε στο μεσοκαλόκαιρο. Πως θα αρχίζει επιτέλους ο δήμος να λειτουργεί, να προστατεύσει την Παλια Πόλη, αλλά φευ!

 Με κάλεσαν πάλι να πάω στην επιτροπή για τα σήματα, για ποιόν λόγο; Αφού δεν υπάρχει φύλαξη, μόνο η δημοτική αστυνομία, ότι προλάβει (2 άτομα/βάρδια για ολόκληρη την Παλιά Πόλη είναι αστείο).


Απο την μεριά μου το μόνο που μένει είναι στις επόμενες μέρες να συντάξω μια έκθεση με οπτικοακουστικό υλικό μαζί με κάποιους φίλους που ενδιαφέρονται, και να την στείλουμε εκεί που πρέπει. Και ας γίνει ρεζίλι η Ρόδος, είναι ήδη με αυτά που συμβαίνουν...

Ούτε μπάρες, ούτε κανένας έλεγχος. Κράχτες και τσάντες σε κάθε τοίχο και γωνιά, λακκούβες σε κάθε δρόμο που δεν είναι βιτρίνα, αυτοκίνητα να κόβουν βόλτες στην Σωκράτους και να μπαίνουν ανάποδα από την d' Amboise όποτε θέλουν. Όλοι έχουν απλωθεί όπου γουστάρουν, όλοι σχεδόν βαράνε μουσική όσο γουστάρουν όποτε γουστάρουν και σου την λένε και από πάνω, ενώ τα σπίτια πέφτουν και τα μηχανάκια με τις κομμένες εξατμίσεις αλωνίζουν τα στενά.

Προνόμια κατοίκησης κατά τα άλλα...


και το μόνο που θα κάνουν πάλι είναι να μου απαγορεύουν να πηγαίνω σπίτι μου κάποιες ώρες, χωρίς εναλλακτική. Ποιόν θα βαρέσει το σύστημα; Αυτόν που το τροφοδοτεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας ελεύθερα, επώνυμα ή ανώνυμα. Προσβλητικά σχόλια για οποιονδήποτε που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία θα αφαιρούνται. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!