Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

τι ακριβώς είπαμε ότι κάνετε;

Κύριοι Αντιδήμαρχοι, κύριε Δήμαρχε

Πέρασε το καλοκαίρι, οι περίφημες μπάρες έχουν μπει και έχουν σπάσει 10 φορες απ' όσο έχω δει χωρίς να προλάβουν να λειτουργήσουν.

Τα αυτοκίνητα αλωνίζουν το βράδυ την Παλιά Πόλη όπως πάντα, ενώ εμείς ακόμα συνεδριάζουμε για σήματα κατοίκων...

Οι καταλήψεις κοινόχρήστων χώρων συνεχίζονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η ηχορύπανση από τα μπαρ, με την ανοχή σας συνεχίζεται λες και δεν μένει κανένας μέσα στην Παλιά Πόλη. Πόλλοι δε από αυτούς που ενοχλούν κάνουν και ταυτόχρονη κατάληψη δημόσιου χώρου χωρίς να τους έχετε κάνει κάτι. Αλλά αντί να τους συμμαζέψετε δίνετε και καινούργιες άδειες. Σε ανθρώπους που τα εξωτερικά τους ηχεία ακούγονται στις 4 το πρωί σε όλη την Παλιά Πόλη. Κρίμα, νομίζαμε πως μπορούσατε να τους βάλετε σε τάξη τουλάχιστον στην ένταση, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Επίσης να σας υπενθυμίζω πως μια φορά που για τα μάτια του κόσμου βγήκατε και καλά για να μαζέψετε τραπεζοκαθίσματα ήταν όλοι συνεννοημένοι και τα είχαν μαζέψει. Ίσως όχι από δικό σας λάθος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν η συνέχιση της απαράδεκτης κατάστασης μιας και δεν επαναλάβατε σε τακτή χρονική βάση την εφαρμογή του νόμου.

Ο νόμος δεν έχει διαφορετικές ερμηνείες. Ούτε και έχει δικαίωμα κανένα δημοτικό συμβούλιο ή δημοτική ή  οποιαδήποτε άλλη αρχή να μην τον εφαρμόζει.

Κάντε επιτέλους κάτι ουσιαστικό, βάλτε σε τάξη τα πράγματα γιατί ακόμα και τώρα που χειμωνιάζει, χάος επικρατεί.

1 σχόλιο:

  1. paidia ta xrimata apo tin egrafi tou kathe melous monimon katoikon ti apeginan
    tha thelamena anoixoume ta biblia na enimerosoume ta meloi tou sylogou

    ME EKTIMISI
    O NEOS ARXIGOS PALIA POLIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας ελεύθερα, επώνυμα ή ανώνυμα. Προσβλητικά σχόλια για οποιονδήποτε που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία θα αφαιρούνται. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό!